house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Sidste udkald til forårets hundetræning
Så er det ud af busken og tilmeld dig hundetræning i foråret. Alle vores hold starter, men der er stadig få pladser på alle hold. Så kender du nogen der har fået hvalp, så fortæl dem om os, eller trænger din hund bare til træning, så er det nu. Sidste frist for tilmelding er på søndag d. 18 marts.
Læs mere..
Foråret hundetræning det er nu.
Hej alle der ude i kulden så er det ved at være sidste udkald til at tilmelde sig forårets hundetrænings hold. der er stadig plads på alle holdene, så kom ud af busken og kontakt os. sidste frist for tilmelding er søndag d. 18 marts. Holdplanerne bliver sendt ud ugen efter og vi starter op efter påske. mandags holdet starter dog først ugen efter. de der har tilmeldt sig, behøver ikke at reagerer, hvis i har udfyldt tilmeldings skemaet og sendt det retur til mig. De fleste af jer har sikkert hørt om Lestospirose (rottesyge) som smitter til mennesker. Det er meget omtalt i øjeblikket da rigtig mange bliver smittet når de opholder sig ude i naturen, det gør vores hunde jo og de fleste har jo næsen alle vegne. Derfor er det vigtigt at i sørger for at jeres hund er helt opdateret på Lestospirose vaccinen også kaldet L4. Snak med dyrlægen om det. Og som noget helt nyt har vi her i pensionen anskaffet en hundevægt, så fremover vil vi veje jeres hunde når de kommer i pensionen og i er selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kikke forbi og få jeres hund vejet. Dette er et tiltag vi længe har ønsket os, da vi tit er ude for at vægten på hunden i nogle tilfælde er et gæt. Vi håber på foråret snart indfinder sig, da det godt nok er koldt for både hunde og mennesker i øjeblikket. På gensyn Med venlig hilsen Jens Peter og Aja
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Hundetræning ​​foregår under afslappede forhold

Hundetræningen hos Feldballe hundepension foregår under afslappede forhold, så både hunden og føreren synes om at være her. Vi har 12 års erfaring med hundepasning, og vi tilbyder skyttens hundefoder, som er fuldkost specialfoder til hunde og katte i høj kvalitet.

Har du problemer med at få din hund til at gå pænt, komme når du kalder, eller i det hele taget opføre sig som en velopdragen hund?


Ved hundetræning hjælper vores erfarne hundetræner Jens Peter dig gerne med at træne og opdrage hunden. Jens Peter kender de fleste hundetræningsprogrammer. Du kan få enetimer, hvor det kun er dig og din hund der er i fokus under hundetræning , eller du kan komme på hundetræningshold med 10 andre hundeejere og deres hunde. Alt efter hundenes alder, laver vi træningshold med minimum 10 hunde, max 15 hunde

Hundetræning - hvalpetræning

Har du fået ny hundehvalp? eller ønsker du at træne din hund, der er under 1 år? så kontakt os og hør, hvornår vi starter hvalpe hold op. Holdene er på min. 10 hunde. Du kan få din hund på hold, hvis den er over 8 uger gammel.
Det er en kæmpe fordel at starte tidligt med hvalpetræningen. Det hvalpe lærer som ung, glemmer den aldrig. Vi øver kontaktøvelser - indkald – gå pænt i line – gå pænt uden line. Ligeledes øver vi sit og dæk øvelsen – med og uden afledning. Endvidere laver vi socialiseringstræning.
Vi underviser i træningsmetoder og du undervises i, hvordan du skal gribe træningen an.
Har du en hvalp – så bestil hurtigt en plads på holdet – det vil du ikke fortryde.

Vi har også træning for ældre hunde, der trænger til lydighed eller vedligeholdelse af det den har lært. Eller hunde der bare gerne vil være sammen med andre.

Holdene løber over 8 uger af en times varighed pr. lektion. Vi slutter hver lektion med kaffe og en snak og teori.

Holdene i sensommeren/efteråret er kun på 6 lektioner, da det hurtigt bliver så mørkt at vi ikke kan se noget.

"Vi træner hunde fra hele Midtjylland og Østjylland"
Hundetræning med hundetræner Jens Peter

Jens Peter har været tjenestehundefører ved Århus Politi i 14 år, først som patruljerende tjenestehundefører, senere som souschef i Tjenestehundeafdelingen i Århus, hvor han sluttede med at fungere som chef. Har været kursusleder på Politihundeskolen i Farum. Han har hele sit liv haft med hunde og hundetræning at gøre. Han har deltaget ved Danmarksmesterskaberne for politihunde flere gange.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Han er uddannet jagthundeinstruktør.

Han har gennem tiderne haft mange hunde, som han har afrettet. Han har ligeledes afrettet hunde med problemer for andre.​

Hundetræning med fokus på positiv indlæring

Ved hundetræning bruges positiv indlæring – men deltagerne orienteres også om negativ indlæring.
Der trænes i alm. lydighed – indlæringsprincipper – indlæring af kommandoord til hverdagsbrug. Endvidere gennemgår vi hundeejerens rolle som leder.


Hundens mentale perioder gennemgås ligeledes. Endelig gennemgår vi hundens pleje.

Hver lektion er på 60 min. – de sidste 15 minutter bruges på teori.

Priser på Hundetræning i Østjylland / Midtjylland

Prisen for et kursus er 600.00 kr. for 8 lektioner og 450.00 kr. for 6 lektioner. Ønsker du enetimer så kontakt os gerne for en pris.

Tilmelding til hundetræning

Kontakt os for mere information eller for at tilmelde dig og din hund til vores hundetræning, hvalpetræning.
Skriv venligst til jpaja@feldballehundepension.dk eller ring på 

Tlf. 28291949, for mere information omkring holdstart og tilmelding.

Hundetræningsholdene i Midtjylland og østjylland bliver sammensat så de hunde der kan med andre hunde får legetid sammen ved træningen, og det kan de fleste. Det er vigtigt og sundt for hundene at have socialt samvær med andre hunde imellem hundetræning.

Husk at hunden skal være vaccineret som vi forlanger i hundepensionen.

Læs regler for opholdet og hvilke vaccinationer vi forlanger, på hjemmesiden under priser - Klik her.

De små løbegårde​​

​De små løbegårde

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook