house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Sidste udkald til forårets hundetræning
Så er det ud af busken og tilmeld dig hundetræning i foråret. Alle vores hold starter, men der er stadig få pladser på alle hold. Så kender du nogen der har fået hvalp, så fortæl dem om os, eller trænger din hund bare til træning, så er det nu. Sidste frist for tilmelding er på søndag d. 18 marts.
Læs mere..
Foråret hundetræning det er nu.
Hej alle der ude i kulden så er det ved at være sidste udkald til at tilmelde sig forårets hundetrænings hold. der er stadig plads på alle holdene, så kom ud af busken og kontakt os. sidste frist for tilmelding er søndag d. 18 marts. Holdplanerne bliver sendt ud ugen efter og vi starter op efter påske. mandags holdet starter dog først ugen efter. de der har tilmeldt sig, behøver ikke at reagerer, hvis i har udfyldt tilmeldings skemaet og sendt det retur til mig. De fleste af jer har sikkert hørt om Lestospirose (rottesyge) som smitter til mennesker. Det er meget omtalt i øjeblikket da rigtig mange bliver smittet når de opholder sig ude i naturen, det gør vores hunde jo og de fleste har jo næsen alle vegne. Derfor er det vigtigt at i sørger for at jeres hund er helt opdateret på Lestospirose vaccinen også kaldet L4. Snak med dyrlægen om det. Og som noget helt nyt har vi her i pensionen anskaffet en hundevægt, så fremover vil vi veje jeres hunde når de kommer i pensionen og i er selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kikke forbi og få jeres hund vejet. Dette er et tiltag vi længe har ønsket os, da vi tit er ude for at vægten på hunden i nogle tilfælde er et gæt. Vi håber på foråret snart indfinder sig, da det godt nok er koldt for både hunde og mennesker i øjeblikket. På gensyn Med venlig hilsen Jens Peter og Aja
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Hundepasning med mange års erfaring

​Vi startede vores hundepasning i Østjylland / Midtjylland op den 20. dec. 2005, og har 12 års erfaring. Vi er en familie på 8. Alle vores børn er flyttet hjemmefra, men de tre yngste kommer tit hjem og hjælper. Familien er vant til hunde, da vi altid har haft flere hunde i familien. Du finder os i Østjylland, på det dejlige Djursland, tæt ved Tirstrup lufthavn og Ebeltoft færgehavn.

Timmy er 24 år, han har store evner med hunde, er god til at læse deres adfærd, sammen med sin kæreste Sarah kommer han tit og hjælper med hundene når vi skal i byen. Han blev hjemsendt som soldat hos den kongelige livgarde i november 2013. Efter det tog han grundforløbet som elektriker på håndværkerskolen i Hadsten, men det var ikke elektriker han ville være. 

Han fortsatte på grundforløbet på Århus Tech som IT supporter, som han har afsluttet med et flot 10 tal. Han har nu fået en elevplads som Datatekniker elev og det er han glad for. Det er en femårig uddannelse, så nu ved han hvad han skal lave de næste år. Han er også flyttet hjemmefra og bor nu i Rønde sammen med sin kæreste Sarah.  

Han har fået en Schæferhvalp fra Kennel Smedebakken som udstationerings tæve. Den bor her hos os, da han ikke må have hund i lejligheden i Rønde. Han går til træning her hos os og ved Politihunde foreningen i Århus. Tjipper er allerede dygtig til alle discipliner, så hun er klar til kåring når hun er et år.

Nelly på 28 år er familiens eneste datter, hun er utrolig god til at pusle om hundene, så de føler sig trygge. Hun blev student i sommeren 2008 og er efter et halvt års ophold i Skotland, startet på sygeplejerske uddannelsen i Randers i august 2009. Hun blev færdig som sygeplejerske 25 januar 2013 og har arbejdet på Randers centralsygehus på hjertemedicinsk afd. Hun er flyttet hjemmefra og bor i Trige med sin mand og sine to små piger.

 Hun arbejder nu som sygeplejerske på plejehjemmet Møllestien i Århus. Nelly har besluttet at tage en ny uddannelse som lægesekretær, da sygepleje gerningen med det ansvar der bliver pålagt  sygeplejerske nu om dage, bliver lidt for stressende i øjeblikket, med små børn. 


Kenny er 30 år, han har været soldat og været udsendt til Kosovo i et halvt år. Han er flyttet hjemmefra og bor i Rønde. Han er startet på pædagoguddannelsen i Randers arbejder i sin fritid som dørmand på et diskotek i Århus. Han er utrolig god til at læse hundene og kan lide af tumle med dem, specielt de store hunde i hundepensionen har hans interesse. Han har været i praktik på New Zealand i et halvt år og blev færdig med hans uddannelse sidste år og arbejder nu som pædagog i Syddjurs kommune. Han bor i Rønde sammen med sin kæreste Marlene.

Aja er 62 år. Hun passer det administrative i pensionen og hjælper til med at pleje hundene i det daglige. Hun holder også styr på reservationer til pensionen. Hun er efterhånden blevet ret god til at læse hundene og en god problemløser.


Det er også hende der står for indkøb til butikken og kommunikationen med hundeejerne både på mail og i tlf. så har du spørgsmål så ring på tlf. 28291949

Besøg os før hundepasning

Du er altid velkommen til at komme forbi og besøge os, før  du vælger at få passet din hund hos os. Når du kommer, vil du blive mødt i hyggelige omgivelse, da vi ønsker at være den bedste hundepasning for din hund. Både ved hundetræning og ophold i vores pensioni tilbyder vi skyttens hundefoder, som er fuldkost specialfoder til hunde og katte i høj kvalitet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Peter er 66 år og er nu pensioneret fra Politiet efter 37 år. Har været tjenestehundefører ved Århus Politi i 14 år, først som patruljerende tjenestehundefører, senere som souschef i Tjenestehundeafdelingen i Århus, hvor han sluttede med at fungere som chef. Har været kursusleder på Politihundeskolen i Farum. Han har hele sit liv haft med hunde og hundetræning at gøre. Specielt jagthunde har haft hans interesse. Er uddannet jagthundeinstruktør.

Vi har også to medarbejdere ansat til at tage over når vi holder fri. I travle perioder, vil en af dem også være her.

Mogens er 66 år og efterlønner. Han har lavet lidt af hvert og har hænderne skruet rigtigt på, så han kan hjælpe med at vedligeholde pensionen. Han har selv haft hunde altid og det han ikke ved eller kan med hunde, lærer vi ham.

Finn er også¨66 år og pensioneret maskinmester, så han har også hænderne skruet rigtigt på. Han har også haft hunde selv, men har dog ingen i øjeblikket.

Vi har i øjeblikket 7 hundetrænings hold, både hvalpe og videre gående og ind imellem har vi også en hund i træning på hundepensionen i Østjylland / Midtjylland.


Familien har i dag to hunde, lille Mara som vi fik i sommeren 2014 da vores Kleiner mynsterlænder Assi desværre blev kørt over på landevejen. Hun gik på jagt og løb lige ud foran en bil. Vi savner hende, men vi skyndte os at hente en ny, men denne gang en Formel 1 labrador. Mara er med på jagthundeholdet og hun er rigtig dygtig allerede.

D. 28 februar 2010 hentede vi en lille schæfer tæve - Kennel Smedebakkens Emsig - hun var da 8 uger gammel. Det er Ajas hund som hun fik i julegave. Emsig og Aja har gået til hvalpetræning i politiets hundeførerforening ved Moesgård og hun fortsatte på et videregående hold. Vi træner meget med hende herhjemme, men da hundepensionen tager meget af vores tid, har det ikke været muligt for os at fortsætte med at gå til hundetræning, men hun er meget lydig og velfungerede herhjemme. Hun er en viljestærk lille pige, der er meget lærenem, opmærksom og ganske frygtløs. Hun er til daglig glæde for hele familien og hundepension i Østjylland / Midtjylland.

Når der mulighed for det og plads på et af vore egne hundetrænings hold, er hun med sammen med Aja og træner sammen med de andre. Det er også hende vi bruger, når vi skal vise hvad man kan lære sin hund på vores kurser

Book din hunds hundepasning hos Feldballe hundepension- Klik her

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook