house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Klage på offenlig facebook.
Blot til orientering. Hvis i skulle støde på et offentligt Facebook opslag fra Kell Stephansen, hvor han sender advarsel ud om at bruge Feldballe hundepension, så kan vi oplyse jer om at hunden, da den forlod hundepensionen var frisk og glad. Hvilket klagerens kone udtrykte ved at sige til hunden - du har da vist haft det godt - kan jeg se. Han skriver at han har anmeldt os til dyreværnet, hvilket vi afventer med sindsro. Vi ønsker ikke at have en dialog om dette på Facebook, hvorfor vi sender dette brev til jer. Hvis i ønsker nærmere forklaring, er i velkommen til at kontakte os. Godt nytår jer alle. Med venlig hilsen Jens Peter og Aja
Læs mere..
Alt optaget jul, nytår og uge 7
Så er julen og nytåret optaget. Uge 7 er alt optaget. Husk prisstigning pr. 1 januar 2018
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Klage på offenlig facebook.

​Blot til orientering


Hvis i skulle støde på et offentligt Facebook opslag fra Kell Stephansen, hvor han sender en advarsel ud om at bruge Feldballe hundepension, så kan vi oplyse jer om at hunden, da den forlod hundepensionen var frisk og glad. hvilket klagerens kone udtrykte ved at sige til hunden - du har da vist haft det godt - kan jeg se.

Han skriver at han har anmeldt os til dyreværnet, hvilket vi afventer med sindsro.

Vi ønsker ikke at have en dialog om dette på Facebook, hvorfor vi skriver dette på hjemmesiden. Hvis i ønsker nærmere forklaring, er i velkommen til at kontakte os.


Godt nytår


Med venlig hilsen Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook