house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Sidste udkald til forårets hundetræning
Så er det ud af busken og tilmeld dig hundetræning i foråret. Alle vores hold starter, men der er stadig få pladser på alle hold. Så kender du nogen der har fået hvalp, så fortæl dem om os, eller trænger din hund bare til træning, så er det nu. Sidste frist for tilmelding er på søndag d. 18 marts.
Læs mere..
Foråret hundetræning det er nu.
Hej alle der ude i kulden så er det ved at være sidste udkald til at tilmelde sig forårets hundetrænings hold. der er stadig plads på alle holdene, så kom ud af busken og kontakt os. sidste frist for tilmelding er søndag d. 18 marts. Holdplanerne bliver sendt ud ugen efter og vi starter op efter påske. mandags holdet starter dog først ugen efter. de der har tilmeldt sig, behøver ikke at reagerer, hvis i har udfyldt tilmeldings skemaet og sendt det retur til mig. De fleste af jer har sikkert hørt om Lestospirose (rottesyge) som smitter til mennesker. Det er meget omtalt i øjeblikket da rigtig mange bliver smittet når de opholder sig ude i naturen, det gør vores hunde jo og de fleste har jo næsen alle vegne. Derfor er det vigtigt at i sørger for at jeres hund er helt opdateret på Lestospirose vaccinen også kaldet L4. Snak med dyrlægen om det. Og som noget helt nyt har vi her i pensionen anskaffet en hundevægt, så fremover vil vi veje jeres hunde når de kommer i pensionen og i er selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kikke forbi og få jeres hund vejet. Dette er et tiltag vi længe har ønsket os, da vi tit er ude for at vægten på hunden i nogle tilfælde er et gæt. Vi håber på foråret snart indfinder sig, da det godt nok er koldt for både hunde og mennesker i øjeblikket. På gensyn Med venlig hilsen Jens Peter og Aja
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Priser

 

Priser 1 januar 2018

 

Pris pr. påbegyndt dag pr. hund: kr. 175,- incl. moms.

Vores priser er incl. foder, godbidder, uddeling af medbragt medicin m.m.

 

To hunde i samme boks: kr. 260,00 incl. moms. ( samme ejer )

 

Indleverings dagen og afhentningsdagen, tæller for en dag uanset indleverings/afhentningstidspunktet.

Tillæg i forbindelse med juleaften og nytårsaften kr. 100.00. For hund nr. 2 kr. 50.00. Vi tager ikke imod reservationer til  overnatning i forbindelse med Juleaften/nytårsaften før i starten af december. Hvis du vil være sikker på at få en plads inden december måned, til jul eller nytår, skal du bestille fem dage eller mere. Ved reservering af fem dage, bortfalder jule og nytårstillægget.

 

Der tages forbehold for størrelsen på hundene, hvis der skal gå to hunde i samme boks.

 

​Vi har Mobile Pay og vi tager imod kontanter men vi modtager ikke Dankort.

​Betalingsbetingelser:

Der betales for ankomstdagen og afhentningsdagen.

Beløbet betales forud ved indleveringen af hunden. Afkortes opholdet, refunderes restbeløbet ikke.

Ønsker man at ændre på sin reservation skal dette ske senest 2 uger før og i alle højsæsoner, senest 4 uger før.

Afbud senere end ovenfor anført, fremsendes regning på hele opholdet, med mindre en anden reservation kan overtage den bestilte periode eller dele af den. Dette gælder i alle højsæsoner som er uge 6-7-8 og 25-26-27-28-29-30-31-32 og uge 41-42 og uge 51-52. Udenfor sæsonerne fremsendes regning på 3 til 5 dage afhængig af den bestilte periode.

​Regler for ophold:

Hunden skal være vaccineret og have fået næsespray mod kennelhoste senest 8 dage før opholdet eller inden for det sidste år. Vaccinations attest medbringes ved indlevering

I vaccinations bogen skal der være et klistermærke med en af følgede - Duramune 6 - Eurican DHPPI2L eller Nobivac DHPPIL som er en blandingsvaccine.

Derudover skal der være et klistermærke med en af følgende - Nobivac BbPi eller Bronchi-Shield som er kennelhoste vaccinen. Læs hvad vores dyrlæge skriver om Kennelhoste på siden - Hundens ophold -

Der er kommet et nyt vaccinations program og de fleste dyrlæger er begyndt at bruge det.

Fremover vil i få at vide at nogen af vaccinationerne skal revaccineres hver tredje år, men Lestospirosen og Kennelhosten skal revaccineres hvert år. Det vil sige at der skal være et klistermærker hvor der står L4 og BbPi i jeres sundhedsbog. De gælder et år, så bare hold øje med at de ikke bliver overskredet. Blandingsvaccinen gælder så i tre år.

Bemærk at den nye vaccine L4 skal rec. vaccineres inden for 3 mdr. den første gang, ellers er den ikke virksom. Det er desværre ikke alle dyrlæger der er opdateret på det.

​Bliver din hund syg under opholdet, sørger vi naturligvis for dyrlægebehandling, på din regning. Ved alvorlige tilfælde, kontaktes ejeren så vidt muligt, kan det ikke lade sig gøre, træffes beslutningen i samarbejde med dyrlægen.

Vi modtager helst ikke hunde i løbetid, skulle hunden gå i løbetid mens den er her, flytter vi den så vidt muligt for sig selv, men fralægger os ethvert ansvar. Forventer man at hunden kan komme i løbetid i perioden, eller er den uventet kommet det,  meddeles dette ved indlevering, så vi sammen kan tage vores forholdsregler. Kommer din hund i løbetid uventet, kontakt os så finder vi en løsning.

Hunde der modtages i pension, skal være fyldt 5 mdr.​

For mere information er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 29 19 49.

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook