house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Så er det tid til hundetræning
Hvis i vil med til hundetræning i sensommeren, så er det sidste frist på søndag d. 13 august at tilmelde sig hold. Kontakt os og få tilsende skema for at tilmelde jer.
Læs mere..
Hundtræning i sensommeren
Så er det tid at tilmelde sig hold træningen i sensommeren Vi starter i uge 34, så udfyld det skema som er nederst i brevet og send det til os, så sammensætter vi holdene og sender holdplan til jer, ca. en uge før hold start. Vi vil igen i år forsøge at dele holdene op i brugshunde hold, jagthunde hold, videregående/trænede voksne hunde, ung hunde hold, store hvalpe og små hvalpe hold. Men vi kan først lave holdene når alle tilmeldinger er kommet ind, så vær hurtige til at melde jer til. Navn Adresse Post nr. og By Mobil tlf. Mail adresse Hundens navn og alder Køn/Race Er hunden kastreret/steriliseret Har din hund problemer med andre hund Hvis du er ny hos os, oplys venligst om tidligere træning Vi har haft en god sommer i pensionen, med fuldt hus og alt er stadig optaget til og med d. 13 august. Ved du at hunden skal passes i efteråret, så bestil så hurtigt som muligt, da pladserne hurtigt bliver optaget. Med venlig hilsen og på gensyn Jens Peter og Aja
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Priser

Pris pr. påbegyndt dag pr. hund: kr. 150,- incl. moms.

To hunde i samme boks: kr. 225,00 incl. moms. ( samme ejer )

Indleverings dagen og afhentningsdagen, tæller for en dag uanset indleverings/afhentningstidspunktet.

Tillæg i forbindelse med juleaften og nytårsaften kr. 100.00. For hund nr. 2 kr. 50.00. Vi tager ikke imod reservationer til  overnatning i forbindelse med Juleaften/nytårsaften før i starten af december. Hvis du vil være sikker på at få en plads inden december måned, til jul eller nytår, skal du bestille fem dage eller mere. Ved reservering af fem dage, bortfalder jule og nytårstillægget.

 

Der tages forbehold for størrelsen på hundene, hvis der skal gå to hunde i samme boks.

 

​Vi har Mobile Pay og vi tager imod kontanter men vi modtager ikke Dankort.

​Betalingsbetingelser:

Der betales for ankomstdagen og afhentningsdagen.

Beløbet betales forud ved indleveringen af hunden. Afkortes opholdet, refunderes restbeløbet ikke.

Ønsker man at ændre på sin reservation skal dette ske senest 2 uger før og i alle højsæsoner, senest 4 uger før.

Afbud senere end ovenfor anført, fremsendes regning på hele opholdet, med mindre en anden reservation kan overtage den bestilte periode eller dele af den. Dette gælder i alle højsæsoner som er uge 6-7-8 og 25-26-27-28-29-30-31-32 og uge 41-42 og uge 51-52. Udenfor sæsonerne fremsendes regning på 3 til 5 dage afhængig af den bestilte periode.

​Regler for ophold:

Hunden skal være vaccineret og have fået næsespray mod kennelhoste senest 8 dage før opholdet eller inden for det sidste år. Vaccinations attest medbringes ved indlevering

I vaccinations bogen skal der være et klistermærke med en af følgede - Duramune 6 - Eurican DHPPI2L eller Nobivac DHPPIL som er en blandingsvaccine.

Derudover skal der være et klistermærke med en af følgende - Nobivac BbPi eller Bronchi-Shield som er kennelhoste vaccinen. Læs hvad vores dyrlæge skriver om Kennelhoste på siden - Hundens ophold -

Der er kommet et nyt vaccinations program og de fleste dyrlæger er begyndt at bruge det.

Fremover vil i få at vide at nogen af vaccinationerne skal revaccineres hver tredje år, men Lestospirosen og Kennelhosten skal revaccineres hvert år. Det vil sige at der skal være et klistermærker hvor der står L4 og BbPi i jeres sundhedsbog. De gælder et år, så bare hold øje med at de ikke bliver overskredet. Blandingsvaccinen gælder så i tre år.

​Bliver din hund syg under opholdet, sørger vi naturligvis for dyrlægebehandling, på din regning. Ved alvorlige tilfælde, kontaktes ejeren så vidt muligt, kan det ikke lade sig gøre, træffes beslutningen i samarbejde med dyrlægen.

Vi modtager ikke hunde i løbetid, skulle hunden gå i løbetid mens den er her, flytter vi den så vidt muligt for sig selv, men fralægger os ethvert ansvar. Forventer man at hunden kan komme i løbetid i perioden, meddeles dette ved indlevering, så vi sammen kan tage vores forholdsregler. Kommer din hund i løbetid uventet, kontakt os så finder vi en løsning.

Hunde der modtages i pension, skal være fyldt 5 mdr.​

For mere information er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 29 19 49.

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook