house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Alt optaget i hele juli måned
Så er alt optaget i hele juli måned, kun få pladser før og efter i skolernes sommerferie. Vi har travlt, så ved du at du skal på ferie eller weekend, så bestil med det samme plads til din hund.
Læs mere..
Holdtræning i foråret starter i uge 13.
Det er tid til at tilmelde sig holdtræning i foråret. Hvis du vil gå til træning hos os i foråret, er det nu du skal tilmelde dig. Har du fået hvalp, så kom til hvalpe socialiserings træning. Vi starter i uge 13. Kontakt os på mail. jpaja@feldballehundepension.dk eller på tlf. 28291949 og hør nærmere.
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Vi sælger​

Vi har nu åbnet Feldballe hundepensions lille butik med hundeartikler. Vi sælger alt til hunden ud fra vores sunde fornuft, stadig så vidt muligt uden farvestoffer, konserverings midler og andre slemme ting. Legetøj af god kvalitet o.s.v. i det hele taget ting vi vil give vores egne hunde med god samvittighed. Vi har nu også fået høm høm poser, løbetids bind, reflexbånd og de flotteste keramik skåle og godbids beholdere i keramik. Kik ind og find gaven til hunden, vi har alt i sunde godbidder så hunden også kan få noget ekstra godt en gang imellem.

Hundefoder: Vi kan varmt anbetale Skyttens hundefoder, vi har brugt det til vores egne hunde i flere år og var slet ikke i tvivl, da vi skulle vælge foder i pensionen. Der kommer rigtig mange og køber foder hos os og alle giver rigtig gode tilbagemeldinger. For at komme rigtig i gang med at bruge foderet, er det klogt at portionere rigtigt. Mange giver det samme kvantum, som de har været vant til, med det gamle foder,​

men det er i de fleste tilfælde for meget. Så start med at give mindre, og giv så lidt mere hen ad vejen, ved at se på hunden om den taber sig. Det er altid nemmere at give mere, end tage foder fra hunden. Gå ind på Skyttens hjemmeside og se de forskellige produkter.

Åbningstider for salg af hundefoder er de samme som ud og indleverings tiderne, se på siden åbningstider. Kommer du uden for åbningstiderne kan det også lade sig gøre, det bedste er at ringe i forvejen på tlf. 28 29 19 49
så stiller vi det ud og ellers er du selvfølgelig velkommen til at tage chancen, med risiko for at vi ikke kan træffes.


Skytten hundefoder - se Skyttens hjemmeside

Vi sælger desuden nogle af os udvalgte Kenjan-produkter - se Kenjans hjemmeside​​

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook