house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider for ud og indlevering af hunde. Åbningstider for butikken - se på siden åbningstider.

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Uge 7 er alt optaget.​

Vi holder ferielukket i 2022.

7 januar til og med 23 januar.

25 marts til og med 10 april.

4 november til og med 27 november.

​Vi holder ferielukket i 2023.

6 januar til og med 29 januar.

PRISSTIGNING PR. 1. SEPTEMBER 2121.

Hej til jer alle.

Vi har valgt at lave en lille prisstigning pr. 1. september 2021. Vi har det stille i pensionen og har haft det, det sidste år. Juli måned 2020 var nogenlunde, dog manglede vi ca. 1/3 af vores normale belægning i pensionen. Resten af Corona året har været meget stille. Vi skal nok klare os igennem, men mangler omsætning. 

Vi glæder os til det bliver nogenlunde normale tilstande igen, så står vi klar til at passe jeres hunde. Sommerferien 2021 tegner på nuværende tidspunkt godt, der er ved at være godt belagt i juli. ​

.​Kære alle hundeejere.

Først vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi håber I får en dejlig jul på trods af alle disse restriktioner der er og evt. kommer til.

Vi har haft et stille år siden Marts hvor landet blev lukket ned, håbede på at sommeren ville blive som den plejer, hvilket den desværre ikke blev. Vi var heldige at få hjælp fra hjælpepakker i foråret, men her i efteråret ser det ud til at vi ikke får hjælp, da regeringen mener vi ikke er direkte berørt. Det er vi meget uenige i, så derfor har vi i dag skrevet til erhvervsministeren Simon Kollerup. Vi tror ikke det vil hjælpe os, men vi har ikke nogen der fører vores sag.

Vi håber vi klarer os igennem denne tid og har i planer om ferie eller lign. i 2021, så book meget gerne så vi har en ide om hvor vi står i fremtiden. Vi ved godt det er svært at forudse noget som helst i disse tider.

En stor tak til alle Jer der har brugt os i 2020 og en særlig tak til Jer, der har fastholdt Jeres reservation selv om i ikke har kunnet rejse.

Med venlig hilsen

Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension

<image001.png>

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Hundepasning med mange års erfaring

​Vi startede vores hundepasning i Østjylland / Midtjylland op den 20. dec. 2005, og har 15 års erfaring. Vi er en familie på 8, alle vores børn er flyttet hjemmefra. Vores mange børnebørn kommer tit på besøg og er alle glade for hunde. Familien er vant til hunde, da vi altid har haft flere hunde i familien. Du finder os i Østjylland, på det dejlige Djursland, tæt ved Tirstrup lufthavn og Ebeltoft færgehavn.

Aja er 66 år. 

Det er også hende der står for indkøb til butikken og kommunikationen med hundeejerne både på mail og i tlf. så har du spørgsmål så ring på tlf. 28291949

​Jens Peter er 70 år og er nu pensioneret fra Politiet efter 37 år. Har været tjenestehundefører ved Århus Politi i 14 år, først som patruljerende tjenestehundefører, senere som souschef i Tjenestehundeafdelingen i Århus, hvor han sluttede med at fungere som chef. Har været kursusleder på Politihundeskolen i Farum. Han har hele sit liv haft med hunde og hundetræning at gøre. Specielt jagthunde har haft hans interesse. Er uddannet jagthundeinstruktør.

Familien har i dag to hunde.

Mara en formel 1 labrador som er 8 år. Hun er en dygtig jagthund, kærlig, rolig og velafbalanceret.

Vi har altid haft schæferhunde, men Ajas Schæfer Emsig måtte vi jo sige farvel til august 2018. Men vi fik mulighed for at købe en ny hos vores opdrætter, Kennel Smedebakken, hvor Emsig var fra. Så nu har vi en dejlig tæve Smedebakkens Uniq på 3 år. Hun har bestået den første prøve og er super dygtig.

Besøg os før hundepasning

Du er altid velkommen til at komme forbi og besøge os, før  du vælger at få passet din hund hos os. Når du kommer, vil du blive mødt i hyggelige omgivelse, da vi ønsker at være den bedste hundepasning for din hund. Både ved hundetræning og ophold i vores pension tilbyder vi skyttens hundefoder, som er fuldkost specialfoder til hunde og katte i høj kvalitet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook