house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Hej til jer alle

Lige en lille hilsen her fra hundepensionen i disse Corona tider.

Det er en næsten tom hundepension i disse dage, da der er rigtig mange der afmelder deres reservation, hvilket vi har fuld forståelse for. Vi håber det er ovre hurtigt, så vi kan få normale tilstande igen.

Vi kom hjem fra Gran Canaria i går, efter en noget anderledes ferie end den vi havde glædet os til. Vi har på sundheds styrelsens anbefalinger valgt at holde os hjemme de næste fjorten dage.

Men vores butik med hundefoder m.m. er åben, vi har håndsprit i butikken og sørger for at holde afstand, så kom bare, hunden skal jo stadig have mad og godbidder og det har vi rigeligt af.

Vi har også fået grøn lys fra fødevarestyrelsen, til at passe jeres hunde, i tilfælde af smitte med Corona virus, som kræver indlæggelse, eller hvis i bliver forhindret i, på anden måde at passe jeres hunde. Vi kan tilbyde at hente hunden hos jer, i ringer bare så kommer vi 😊

Vi har vores hundetransport trailer, hvor i kan sætte hunden ind i, så kører vi med den og vi har ikke haft kontakt med jer. På den måde er der ikke smittefare.

Tror vi alle er nødt til at tage ansvar, så vi kan få normale tilstande igen og snart få besøg af jeres hunde. Dette kan, hvis det bliver langvarigt have store økonomiske konsekvenser for os. Så lad os stå sammen og bekæmpe Corona 😊

Mange venlige hilsener

Jens Peter og Aja

Feldballe hundepension.

Sommer ferie ophold: alt er optaget fra 9 juli til og med 26 juli, kun få pladser før og efter.​

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Hundepasning med mange års erfaring

​Vi startede vores hundepasning i Østjylland / Midtjylland op den 20. dec. 2005, og har 14 års erfaring. Vi er en familie på 8. Alle vores børn er flyttet hjemmefra, men vores yngste søn kommer tit hjem og hjælper. Han har sine egne hundetrænings hold. Vores mange børnebørn kommer tit på besøg og er alle glade for hunde. Familien er vant til hunde, da vi altid har haft flere hunde i familien. Du finder os i Østjylland, på det dejlige Djursland, tæt ved Tirstrup lufthavn og Ebeltoft færgehavn.

Timmy er 27 år, han har store evner med hunde, er god til at læse deres adfærd, sammen med sin kæreste Ditte kommer han tit og hjælper med hundene når vi skal i byen. Han blev hjemsendt som soldat hos den kongelige livgarde i november 2013.  Han er Datateknikker elev, men afslutter sin elevtid til Maj 2020. Han bor nu i Rønde sammen med sin kæreste Ditte.  

Han har fået en Schæferhvalp fra Kennel Smedebakken som nu efterhånden er blevet 3 år. Den bor her hos os, da han ikke må have hund i lejligheden i Rønde. Hun er trænet hos Politihunde foreningen i Århus og på vores hold. Timmy er nu hjælpe træner på de hold vi har og så har han selv nogle små hold, samt flere hunde i ene træning. 

Aja er 64 år. Hun passer det administrative i pensionen og hjælper til med at pleje hundene i det daglige. Hun holder også styr på reservationer til pensionen. Hun er efterhånden blevet ret god til at læse hundene og en god problemløser.


Det er også hende der står for indkøb til butikken og kommunikationen med hundeejerne både på mail og i tlf. så har du spørgsmål så ring på tlf. 28291949

Besøg os før hundepasning

Du er altid velkommen til at komme forbi og besøge os, før  du vælger at få passet din hund hos os. Når du kommer, vil du blive mødt i hyggelige omgivelse, da vi ønsker at være den bedste hundepasning for din hund. Både ved hundetræning og ophold i vores pensioni tilbyder vi skyttens hundefoder, som er fuldkost specialfoder til hunde og katte i høj kvalitet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jens Peter er 68 år og er nu pensioneret fra Politiet efter 37 år. Har været tjenestehundefører ved Århus Politi i 14 år, først som patruljerende tjenestehundefører, senere som souschef i Tjenestehundeafdelingen i Århus, hvor han sluttede med at fungere som chef. Har været kursusleder på Politihundeskolen i Farum. Han har hele sit liv haft med hunde og hundetræning at gøre. Specielt jagthunde har haft hans interesse. Er uddannet jagthundeinstruktør.

Vi har en medarbejder ansat til at tage over når vi holder fri. I travle perioder, vil han også være her.

Finn er 69 år og pensioneret maskinmester, så han har  hænderne skruet rigtigt på. Han har  haft hund selv, men har dog ingen i øjeblikket.


Familien har i dag tre hunde.

Mara en formel 1 labrador som er 5 år. Hun er en dygtig jagthund, kærlig, rolig og velafbalanceret.

Vi har altid haft schæferhunde, men Ajas Schæfer Emsig måtte vi jo sige farvel til august 2018. Men vi fik mulighed for at købe en ny hos vores opdrætter, Kennel Smedebakken, hvor Emsig var fra. Så nu har vi en dejlig tæve Smedebakkens Uniq på 2 år. Hun har bestået den første prøve og er super dygtig.

Timmys Schæfer, Smedebakkens Tjipper, bor her også, så lige nu har vi tre hunde. Tjipper kan alt det en Schæfer skal kunne indenfor PH, Timmy har trænet hende i Politihunde foreningen i århus og på vores hold herhjemme.

Book din hunds hundepasning hos Feldballe hundepension- Klik her

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook