house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Hej til jer alle

Lige en lille hilsen her fra hundepensionen i disse Corona tider.

Det er en næsten tom hundepension i disse dage, da der er rigtig mange der afmelder deres reservation, hvilket vi har fuld forståelse for. Vi håber det er ovre hurtigt, så vi kan få normale tilstande igen.

Vi kom hjem fra Gran Canaria i går, efter en noget anderledes ferie end den vi havde glædet os til. Vi har på sundheds styrelsens anbefalinger valgt at holde os hjemme de næste fjorten dage.

Men vores butik med hundefoder m.m. er åben, vi har håndsprit i butikken og sørger for at holde afstand, så kom bare, hunden skal jo stadig have mad og godbidder og det har vi rigeligt af.

Vi har også fået grøn lys fra fødevarestyrelsen, til at passe jeres hunde, i tilfælde af smitte med Corona virus, som kræver indlæggelse, eller hvis i bliver forhindret i, på anden måde at passe jeres hunde. Vi kan tilbyde at hente hunden hos jer, i ringer bare så kommer vi 😊

Vi har vores hundetransport trailer, hvor i kan sætte hunden ind i, så kører vi med den og vi har ikke haft kontakt med jer. På den måde er der ikke smittefare.

Tror vi alle er nødt til at tage ansvar, så vi kan få normale tilstande igen og snart få besøg af jeres hunde. Dette kan, hvis det bliver langvarigt have store økonomiske konsekvenser for os. Så lad os stå sammen og bekæmpe Corona 😊

Mange venlige hilsener

Jens Peter og Aja

Feldballe hundepension.

Sommer ferie ophold: alt er optaget fra 9 juli til og med 26 juli, kun få pladser før og efter.​

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Priser

 

Priser 1 januar 2018

 

Pris pr. påbegyndt dag pr. hund: kr. 175,- incl. moms.

Vores priser er incl. foder, godbidder, uddeling af medbragt medicin m.m.

 

To hunde i samme boks: kr. 260,00 incl. moms. ( samme ejer )

 

Indleverings dagen og afhentningsdagen, tæller for en dag uanset indleverings/afhentningstidspunktet.

Tillæg i forbindelse med juleaften og nytårsaften kr. 100.00. For hund nr. 2 kr. 50.00. Vi tager ikke imod reservationer til  overnatning i forbindelse med Juleaften/nytårsaften før i starten af december. Hvis du vil være sikker på at få en plads inden december måned, til jul eller nytår, skal du bestille fem dage eller mere. Ved reservering af fem dage, bortfalder jule og nytårstillægget.

 

Der tages forbehold for størrelsen på hundene, hvis der skal gå to hunde i samme boks.

 

​Vi har Mobile Pay og vi tager imod kontanter men vi modtager ikke Dankort.

​Betalingsbetingelser:

Der betales for ankomstdagen og afhentningsdagen.

Beløbet betales forud ved indleveringen af hunden. Afkortes opholdet, refunderes restbeløbet ikke.

Ønsker man at ændre på sin reservation skal dette ske senest 2 uger før og i alle højsæsoner, senest 4 uger før.

Afbud senere end ovenfor anført, fremsendes regning på hele opholdet, med mindre en anden reservation kan overtage den bestilte periode eller dele af den. Dette gælder i alle højsæsoner som er uge 6-7-8 og 25-26-27-28-29-30-31-32 og uge 41-42 og uge 51-52. Udenfor sæsonerne fremsendes regning på 3 til 5 dage afhængig af den bestilte periode.

​Regler for ophold:

Hunden skal være vaccineret og have fået næsespray mod kennelhoste senest 8 dage før opholdet eller inden for det sidste år. Vaccinations attest medbringes ved indlevering

I vaccinations bogen skal der være et klistermærke med en af følgede - Duramune 6 - Eurican DHPPI2L eller Nobivac DHPPIL som er en blandingsvaccine.

Derudover skal der være et klistermærke med en af følgende - Nobivac BbPi eller Bronchi-Shield som er kennelhoste vaccinen. Læs hvad vores dyrlæge skriver om Kennelhoste på siden - Hundens ophold -

Der er kommet et nyt vaccinations program og de fleste dyrlæger er begyndt at bruge det.

Fremover vil i få at vide at nogen af vaccinationerne skal revaccineres hver tredje år, men Lestospirosen og Kennelhosten skal revaccineres hvert år. Det vil sige at der skal være et klistermærker hvor der står L4 og BbPi i jeres sundhedsbog. De gælder et år, så bare hold øje med at de ikke bliver overskredet. Blandingsvaccinen gælder så i tre år.

Bemærk at den nye vaccine L4 skal rec. vaccineres inden for 3 mdr. den første gang, ellers er den ikke virksom. Det er desværre ikke alle dyrlæger der er opdateret på det.

​Bliver din hund syg under opholdet, sørger vi naturligvis for dyrlægebehandling, på din regning. Ved alvorlige tilfælde, kontaktes ejeren så vidt muligt, kan det ikke lade sig gøre, træffes beslutningen i samarbejde med dyrlægen. Vi benytter vores tilsynsførende dyrlæge Line Heilskov, Thorager dyreklinik. Kun i særlige tilfælde vil vi benytte hundens dyrlæge.

Vi modtager helst ikke hunde i løbetid, skulle hunden gå i løbetid mens den er her, flytter vi den så vidt muligt for sig selv, men fralægger os ethvert ansvar. Forventer man at hunden kan komme i løbetid i perioden, eller er den uventet kommet det,  meddeles dette ved indlevering, så vi sammen kan tage vores forholdsregler. Kommer din hund i løbetid uventet, kontakt os så finder vi en løsning.

Hunde der modtages i pension, skal være fyldt 5 mdr.​

For mere information er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 28 29 19 49.

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook