house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Det er nu tid at tilmelde sig forårets hundetrænings hold. Holdene starter i slutningen af Marts. Vi starter hvalpe og unghunde hold.

Sommer ferie ophold: alt er optaget fra 9 juli til og med 26 juli, kun få pladser før og efter.​

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Sidste nyt fra Feldballe Hundepension

Det sidste nye vi har indført er at vi har købt en vægt, magen til den i møder hos jeres dyrlæge. Så nu bliver hunden vejet ved indleveringen og i er altid velkommen til at kommer forbi og få jeres hund vejet.

 

Vi har altid gode og sunde godbidder i butikken, så kik ud. Hvis i ikke allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, så gør det, vi skriver hver gang vi har noget nyt på programmet eller får nye ting i butikken.​

Vi har som noget nyt, indført at alle skal underskrive en samtykkeerklæring når man afleverer sin hund. Dette er blot for at være på forkant med evt. opståede uenigheder om forskellige ting. Det vi gerne vil have jer til at skrive under på er at jeres hund må lege med andre, at den ikke er i løbetid og hvis den evt. kommer det mens den er her, ca. tidpunkt så vi kan holde ekstra øje med den. Flere tæver er næsten umulige at opdage løbetidspunkt. Som det sidste, at evt. dyrlægeregning er på egen regning.

Vi har også lavet nogle permanente regler omkring betaling ved evt. afbud i sidste øjeblik, det kan i læse under priser.Vi har desværre været udsat for, at kunder ringer kort tid før deres hund skal i pension og melder afbud, da vi jo siger nej til rigtig mange, specielt i højsæsonerne og vi skal betale husleje ligesom alle andre, ser vi os nødsaget til ændre på reglerne og stramme lidt op på ting, som for os er naturlige.

​Hej alle hundeejere 

Så er foråret lige om hjørnet og det er tid til at gå til hundtræning.

vi starter hold med hvalpe og unghunde.

Så tilmeld jer så vi kan se hvor mange hold der kan starte.

På gensyn Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook