house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider for ud og indlevering af hunde. Åbningstider for butikken - se på siden åbningstider.

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Hvalpetræning.

Som vi tidligere ham meldt ud starter vi hvalpehold op her i foråret. Vi havde planlagt at starte d. 7 april, men da der ikke er tilmeldinger nok, vælger vi at vente med at starte til d. 28 april.

Tilmeld dig hurtigt, hvis du har fået hundehvalp, eller får det i nærmeste fremtid. Ring på tlf. 2829194.

HVALPETRÆNING:

Har du fået hvalp, så starter vi hold op d. 7 April. Hvalpetræningen er for hvalpe på 8 uger og indtil 4 mdr.

På hvalpesocialiserings kurset træner vi hundene med positiv indlæring og leg med andre hunde. Du vil lære de basale ting der er nødvendige for at få en familie hund til at fungere.

Kontakt os på tlf. 28291949 for tilmelding.

PRISSTIGNING PR. 1. SEPTEMBER 2121.

Hej til jer alle.

Vi har valgt at lave en lille prisstigning pr. 1. september 2021. Vi har det stille i pensionen og har haft det, det sidste år. Juli måned 2020 var nogenlunde, dog manglede vi ca. 1/3 af vores normale belægning i pensionen. Resten af Corona året har været meget stille. Vi skal nok klare os igennem, men mangler omsætning. 

Vi glæder os til det bliver nogenlunde normale tilstande igen, så står vi klar til at passe jeres hunde. Sommerferien 2021 tegner på nuværende tidspunkt godt, der er ved at være godt belagt i juli. ​

.​Kære alle hundeejere.

Først vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi håber I får en dejlig jul på trods af alle disse restriktioner der er og evt. kommer til.

Vi har haft et stille år siden Marts hvor landet blev lukket ned, håbede på at sommeren ville blive som den plejer, hvilket den desværre ikke blev. Vi var heldige at få hjælp fra hjælpepakker i foråret, men her i efteråret ser det ud til at vi ikke får hjælp, da regeringen mener vi ikke er direkte berørt. Det er vi meget uenige i, så derfor har vi i dag skrevet til erhvervsministeren Simon Kollerup. Vi tror ikke det vil hjælpe os, men vi har ikke nogen der fører vores sag.

Vi håber vi klarer os igennem denne tid og har i planer om ferie eller lign. i 2021, så book meget gerne så vi har en ide om hvor vi står i fremtiden. Vi ved godt det er svært at forudse noget som helst i disse tider.

En stor tak til alle Jer der har brugt os i 2020 og en særlig tak til Jer, der har fastholdt Jeres reservation selv om i ikke har kunnet rejse.

Med venlig hilsen

Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension

<image001.png>

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Sidste nyt fra Feldballe Hundepension

Sidste nyt fra Feldballe Hundepension

Vi har altid gode og sunde godbidder i butikken, så kik ud. Hvis i ikke allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, så gør det, vi skriver hver gang vi har noget nyt på programmet eller får nye ting i butikken.

Foråret er på vej og det er altid en travl tid hos os, så ved i, at i skal noget, så få bestilt så hurtigt som muligt, da mange weekender og helligdage hurtigt bliver optaget. Sommerferien er godt igang og nogle uger er optaget.

Så gælder det hundetræning, Jens Peter har nu været pensioneret siden 1 november 2011 så han er i fuld gang.
Ideen er at starte individuel træning og træning i små hold af 3 hunde. Ved tilmelding hører vi om hundes niveau, om hvad der passer bedst til dig og din hund, vi aftaler også træningstidspunkt. På denne årstid vælger vi et tidspunkt i dagtimerne, det kan være lørdag eller søndag, men der kan også være folk der kan i dagtimerne på hverdagene.
Så kontakt os pr. tlf. hvor vi også oplyser om priser m.m.
I skal lige være opmærksomme på, at der er de samme krav til vaccinationer, som i hundepensionen.

Vi har som noget nyt, indført at alle skal underskrive en samtykkeerklæring når man afleverer sin hund. Dette er blot for at være på forkant med evt. opståede ueningheder om forskellige ting. Det vi gerne vil have jer til at skrive under på er at jeres hund må lege med andre, at den ikke er i løbetid og hvis den evt. kommer det mens den er her, ca. tidpunkt så vi kan holde ekstra øje med den. Flere tæver er næsten umulige at opdage løbetidspunkt. Som det sidste at evt. dyrlægeregning er på egen regning.
Vi har også lavet nogle permanente regler omkring betaling ved evt. afbud i sidste øjeblik, det kan i læse under priser.Vi har desværre været udsat for at kunder ringer kort tid før deres hund skal i pension og melder afbud, da vi jo siger nej til rigtig mange, specielt i højsæsonerne og vi jo skal betale husleje ligesom alle andre, ser vi os nødsaget til ændre på reglerne og stramme lidt op på nogle ting, som for os er naturlige.

Det er vigtigt at i skriver hvor meget jeres hund vejer, da det afhænger af hundens vægt, hvor stor boksen, hunden skal opholde sig i når den skal spise og sove, skal være. Det skal samtidig understreges at vi fremover ikke har mulighed for at modtage 3 hunde i samme boks, da vi ikke har bokse der er store nok. Vi kan heller ikke modtage 2 hunde i samme boks hvis de vejer over 41 kg, så i sådanne tilfælde må i sætte hundene på slankekur inden opholdet. Det er ikke os der har lavet reglerne, men noget EU har bestemt og vi skal lovmæssigt tilses af en dyrlæge hver 3. måned og fødevarestyrelsen laver tilsyn med at vi overholder reglerne. Vi har forsøgt at spørge om der kan gives dispensation i vores tilfælde, da hundene jo kun er i boksene når de skal spise og sove, resten af tiden har de jo masser af plads til at tumle og løbe på, men det kan der ikke være tale om. Vi håber dog på at reglerne kan blive lidt mere fleksible hen ad vejen, da det hele er så nyt for fødevarestyrelsen, så mon ikke der bliver nogle forbedringer hen ad vejen.

Fredag d. 15 oktober 2010 holdt vi åbent hundehus med pølsevogn, østjyllands bedste pølsemand serverede super hot dogs. Der var rigtig mange der havde valgt at kikke forbi og vi havde en hyggelig og uforglemmelig eftermiddag. Så en stor tak til alle der var med til det.
Butikken er nu åbent for salg af hundeartikler i de åbningstider der er for hundepensionen, men ringer man i forvejen og vi er her åbner vi selvfølgelig butikken. Vi har nu næsten alt hvad man skal bruge til sin hund og vi har også mange gode tilbud bl.a. rustfri skåle til foder og vand, keramik skåle og krukker til opbevaring af sunde godbidder.


Sæsonen med Kennelhoste er i gang, næsten hele året. Ved du ikke hvad Kennelhoste er, slå det op på nettet, der får du alle de informationer du har brug for. Tag en snak med din dyrlæge om det og sørg for at din hund bliver vaccineret med den nye næsespray mod Kennelhoste. Det er en rigtig god investering, da hunden kan blive smittet hvor som helst og ikke kun hvor mange hunde er samlet, den behøver kun at møde en enkelt hund på den daglige luftetur. Alle de hunde der har fået næsespray, bliver ikke syge eller i hvert fald meget lidt ramt, så for hundens og vores skyld, sørg for den har fået næsespray inden den kommer. Vi snakker jævnligt med vores lokale dyrlæge om de vacciner der er vigtige for hunden og han anbefaler at hunde der tit er sammen med andre skal vaccineres mod kennelhoste, men det er bedst at få vaccinationen tre uger før, da næsesprayen er en levende vaccine, som kan give smitte til andre hunde. Men det er jo bare at få det gjort ved det årlige besøg, da vaccinationen virker et helt år.

Hold dig opdateret omkring Kennelhoste, det er som Influenza, der kommer hele tiden nye virus og dermed også nye vacciner. Kennelhoste er ikke farligt, men det smitter bare igennem luften og er meget svær at komme af med når den først er her. Hvis hundens immumforsvar er svækket, kan der støde andre sygdomme til, som f.eks. lungebetændelse m.m. som kræver dyrlægebehandling. Regningen fra dyrlægen kommer så oven i opholdet, så forbyggelse er billigere.

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook