house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

.​Kære alle hundeejere.

Først vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi håber I får en dejlig jul på trods af alle disse restriktioner der er og evt. kommer til.

Vi har haft et stille år siden Marts hvor landet blev lukket ned, håbede på at sommeren ville blive som den plejer, hvilket den desværre ikke blev. Vi var heldige at få hjælp fra hjælpepakker i foråret, men her i efteråret ser det ud til at vi ikke får hjælp, da regeringen mener vi ikke er direkte berørt. Det er vi meget uenige i, så derfor har vi i dag skrevet til erhvervsministeren Simon Kollerup. Vi tror ikke det vil hjælpe os, men vi har ikke nogen der fører vores sag.

Vi håber vi klarer os igennem denne tid og har i planer om ferie eller lign. i 2021, så book meget gerne så vi har en ide om hvor vi står i fremtiden. Vi ved godt det er svært at forudse noget som helst i disse tider.

En stor tak til alle Jer der har brugt os i 2020 og en særlig tak til Jer, der har fastholdt Jeres reservation selv om i ikke har kunnet rejse.

Med venlig hilsen

Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension

<image001.png>

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Så er det tid til hundetræning i sensommeren

Så er højsæsonen ved at være slut, sommer har det ikke rigtig været, men vi har nu været godt tilfredse her i pensionen, det er nu noget rarere med lave temperaturer for hundene, men vi mennesker har da godt nok ikke fået slidt ret meget på sommertøjet.

Vi har stadig mange hunde på ferie, men ikke helt så presset som de sidste 5 uger, så nu er det tid til at tænke på hundetræning.

Vi starter hold op i uge 34, så send en mail til os, så får i tilsendt et skema, som i skal udfylde og sende retur. I er også velkomne til at kikke forbi i butikken og tilmelde jer der.

Holdene vil blive sammensat efter hundens størrelse, alder og færdigheder. Det tilstræbes at der skal være minimum 10 tilmeldte på holdene - i modsat fald vil holdet udgå.

Tilmeldingen skal være os i hænde senest 10 august, derefter udsendes holdplan og evt. orientering om hold der ikke bliver til noget på grund af manglende tilmelding.

Der bliver kun 6 lektioner i sensommeren, da vi går den mørke tid i møde og derfor ikke kan træne længere om aftenen. Pris pr. tilmelding kr. 450,00

Kender i nogen der kan være interesseret i træning, så få dem med eller send nyhedsbrevet videre.

Med venlig hilsen

Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook