house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider for ud og indlevering af hunde. Åbningstider for butikken - se på siden åbningstider.

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Hvalpetræning.

Som vi tidligere ham meldt ud starter vi hvalpehold op her i foråret. Vi havde planlagt at starte d. 7 april, men da der ikke er tilmeldinger nok, vælger vi at vente med at starte til d. 28 april.

Tilmeld dig hurtigt, hvis du har fået hundehvalp, eller får det i nærmeste fremtid. Ring på tlf. 2829194.

HVALPETRÆNING:

Har du fået hvalp, så starter vi hold op d. 7 April. Hvalpetræningen er for hvalpe på 8 uger og indtil 4 mdr.

På hvalpesocialiserings kurset træner vi hundene med positiv indlæring og leg med andre hunde. Du vil lære de basale ting der er nødvendige for at få en familie hund til at fungere.

Kontakt os på tlf. 28291949 for tilmelding.

PRISSTIGNING PR. 1. SEPTEMBER 2121.

Hej til jer alle.

Vi har valgt at lave en lille prisstigning pr. 1. september 2021. Vi har det stille i pensionen og har haft det, det sidste år. Juli måned 2020 var nogenlunde, dog manglede vi ca. 1/3 af vores normale belægning i pensionen. Resten af Corona året har været meget stille. Vi skal nok klare os igennem, men mangler omsætning. 

Vi glæder os til det bliver nogenlunde normale tilstande igen, så står vi klar til at passe jeres hunde. Sommerferien 2021 tegner på nuværende tidspunkt godt, der er ved at være godt belagt i juli. ​

.​Kære alle hundeejere.

Først vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi håber I får en dejlig jul på trods af alle disse restriktioner der er og evt. kommer til.

Vi har haft et stille år siden Marts hvor landet blev lukket ned, håbede på at sommeren ville blive som den plejer, hvilket den desværre ikke blev. Vi var heldige at få hjælp fra hjælpepakker i foråret, men her i efteråret ser det ud til at vi ikke får hjælp, da regeringen mener vi ikke er direkte berørt. Det er vi meget uenige i, så derfor har vi i dag skrevet til erhvervsministeren Simon Kollerup. Vi tror ikke det vil hjælpe os, men vi har ikke nogen der fører vores sag.

Vi håber vi klarer os igennem denne tid og har i planer om ferie eller lign. i 2021, så book meget gerne så vi har en ide om hvor vi står i fremtiden. Vi ved godt det er svært at forudse noget som helst i disse tider.

En stor tak til alle Jer der har brugt os i 2020 og en særlig tak til Jer, der har fastholdt Jeres reservation selv om i ikke har kunnet rejse.

Med venlig hilsen

Jens Peter og Aja

Feldballe Hundepension

<image001.png>

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

butik med hundeartikler

Vi har åbnet Feldballe hundepensions lille butik med hundeartikler. Vi sælger alt til hunden ud fra vores sunde fornuft, stadig så vidt muligt uden farvestoffer, konserverings midler og andre slemme ting. Legetøj af god kvalitet o.s.v. i det hele taget ting vi vil give vores egne hunde med god samvittighed. Vi har nu også fået høm høm poser, løbetids bind, reflexbånd og de flotteste keramik skåle og godbids beholdere i keramik. Kik ind og find gaven til hunden, vi har alt i sunde godbidder så hunden også kan få noget ekstra godt en gang imellem.


Hundefoder: Vi kan varmt anbetale Skyttens hundefoder, vi har brugt det til vores egne hunde i flere år og var slet ikke i tvivl, da vi skulle vælge foder i pensionen. Der kommer rigtig mange og køber foder hos os og alle giver rigtig gode tilbagemeldinger. For at komme rigtig i gang med at bruge foderet, er det klogt at portionere rigtigt. Mange giver det samme kvantum, som de har været vant til, med det gamle foder, men det er i de fleste tilfælde for meget. Så start med at give mindre, og giv så lidt mere hen ad vejen, ved at se på hunden om den taber sig. Det er altid nemmere at give mere, end tage foder fra hunden. Gå ind på Skyttens hjemmeside og se de forskellige produkter.

Åbningstider for salg af hundefoder er de samme som ud og indleverings tiderne, se på siden åbningstider. Kommer du uden for åbningstiderne kan det også lade sig gøre, det bedste er at ringe i forvejen på tlf. 28291949
så stiller vi det ud og ellers er du selvfølgelig velkommen til at tage chancen, med risiko for at vi ikke kan træffes.

Skytten hundefoder - se Skyttens hjemmeside

Vi sælger desuden nogle af os udvalgte Kenjan-produkter - se Kenjans hjemmeside

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook