house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Tid at tilmelde sig hundetræning
Hej alle hundeførere. Så er det tid til at tilmelde sig forårets hundetræning. Kontakt os og få tilsendt et tilmeldings skema eller kom ud til os i butikken og udfyld skemaet. Alternativt ring på tlf. 28291949 og tilmeld jer. Vi starter holdene op i ugen efter påske og afhængig af hvor mange der tilmelder sig, laver vi brugshundehold om mandagen, jagthundehold om onsdagen, voksen/ung hunde hold om torsdagen og voksen/ ung hunde hold og hvalpehold om lørdagen. Der skal være mindst ti tilmeldte på holdene før de bliver oprettet. Vi glæder os til at se jer på alle holdene og håber på godt vejr i foråret. Vi har travlt i pensionen, så til orientering er alle plader optaget i påsken og mange weekender i foråret er ved at være booket. Sommerferien er alt optaget fra 7 juli til og med 29 juli. Kun få pladser før og efter. Vi håber på vejret snart bliver bedre, vi kæmper som alle andre med mudder og sjap, men heldigvis kan Flis jo klare noget, men ikke det hele. På gensyn. Med venlig hilsen Mogens, Finn, Jens Peter og Aja
Læs mere..
Alt optaget fra 6 juli til og med 28 juli.
Alt optaget fra 6 juli til og med 28 juli, kun få pladser før og efter. Påskeferien er næsten optaget, kun få pladser tilbage.
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Åbningstider

​Feldballe Hundepension har faste åbningstider for aflevering og afhentning. Åbningstiden skal respekteres af hensyn til roen hos hundene i pensionen og vores arbejdsrytme. Der er dagligt folk der forsøger at få os til at afvige fra vores åbnings tider, det er selvfølgelig ikke sjovt at skulle sige nej hele tiden, men desværre nødvendigt, både for hundenes og vores skyld.

Hvis ind og udleverings tiderne ikke passer, må man booke en dag før eller en dag efter. Hvis man af en eller anden grund er forsinket når man skal hente, smider vi selvfølgelig ikke hunden ud, så skal man lige ringe og sige det til os, så finder vi på noget. Det kan være et fly der er forsinket eller kø på motorvejen, det er vi jo ikke herre over, så i den slags tilfælde løser vi sammen problemet.


Du er velkommen til at besøge pensionen inden for åbningstiden, før din hund skal på et ophold hos os. MEN RING VENLIGST FØRST OG AFTAL BESØGET.
Pensionen fremvises dog ikke i højsæsonen.
Lørdage kun morgen 09.00 - 10.00,
Søndag kun aften 16.00 - 17.00
Juleaften kun Morgen 09.00 - 10.00 1. juledag kun aften 16.00 - 17.00 og 2. juledag, kun morgen 09.00 - 10.00 Nytårsaften kun Morgen 09.00 -10.00 1. Nytårsdag kun Aften 16.00 -17.00

Åbningstiderne i butikken er de samme som i pensionen, dog kan man altid ringe og lave en aftale. Man kan også tage chancen og er vi her, åbner vi selvfølgelig gerne butikken. Som i gamle dage, kan man også få stillet foder ud til afhentning.

Åbent for aflevering og afhentning: Hverdage: Morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Det er meget vigtigt at alle hundeejere har deres hund i snor til og fra pensionen. Der kommer hunde som ikke er glade for andre, og så kan der nemt opstå en situation som ingen af os er glade for. Vi vil heller ikke have at en hund løber på landevejen, der kan jo komme en kat/hare/fasan eller lignende som hunden lige vil løbe efter og så kan der hurtigt ske noget. Så Hundeejere, husk snoren. Når først hunden er inde i pensionen og vi har taget imod den, får i snoren med hjem igen.​

Medbring meget gerne hundens kurv eller tæppe. Legetøj er på eget ansvar, da det nemt bliver væk og vores erfaring siger os at hundene har så travlt med at lege, at de faktisk slet ikke gider deres elskede legetøj. Godbidder el. lign behøver man ikke at tage med, vi giver rigeligt med godbidder, så det er helt unødvendigt.

I vintermånederne er det en god ide at komme så tidligt efter kl. 16.00 som muligt. Det bliver meget tidligt mørkt, så hvis man først kommer lidt før kl. 17.00, er det så mørkt, at vi ikke kan nå at få ret meget kontakt med hunden, før næste morgen.​

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook