house-icon  ​​Ebeltoftvej 64, Feldballe

Åbningstider

Hverdage: morgen 09.00 - 10.00, aften 16.00 - 17.00

Lørdag: kun morgen 09.00 - 10.00

Søndag: kun aften 16.00 - 17.00

Sidste udkald til forårets hundetræning
Så er det ud af busken og tilmeld dig hundetræning i foråret. Alle vores hold starter, men der er stadig få pladser på alle hold. Så kender du nogen der har fået hvalp, så fortæl dem om os, eller trænger din hund bare til træning, så er det nu. Sidste frist for tilmelding er på søndag d. 18 marts.
Læs mere..
Foråret hundetræning det er nu.
Hej alle der ude i kulden så er det ved at være sidste udkald til at tilmelde sig forårets hundetrænings hold. der er stadig plads på alle holdene, så kom ud af busken og kontakt os. sidste frist for tilmelding er søndag d. 18 marts. Holdplanerne bliver sendt ud ugen efter og vi starter op efter påske. mandags holdet starter dog først ugen efter. de der har tilmeldt sig, behøver ikke at reagerer, hvis i har udfyldt tilmeldings skemaet og sendt det retur til mig. De fleste af jer har sikkert hørt om Lestospirose (rottesyge) som smitter til mennesker. Det er meget omtalt i øjeblikket da rigtig mange bliver smittet når de opholder sig ude i naturen, det gør vores hunde jo og de fleste har jo næsen alle vegne. Derfor er det vigtigt at i sørger for at jeres hund er helt opdateret på Lestospirose vaccinen også kaldet L4. Snak med dyrlægen om det. Og som noget helt nyt har vi her i pensionen anskaffet en hundevægt, så fremover vil vi veje jeres hunde når de kommer i pensionen og i er selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kikke forbi og få jeres hund vejet. Dette er et tiltag vi længe har ønsket os, da vi tit er ude for at vægten på hunden i nogle tilfælde er et gæt. Vi håber på foråret snart indfinder sig, da det godt nok er koldt for både hunde og mennesker i øjeblikket. På gensyn Med venlig hilsen Jens Peter og Aja
Læs mere..

​Hvis du har kat samarbejder vi med:

Sidste nyt fra Feldballe Hundepension

Det sidste nye vi har indført er at vi har købt en vægt, magen til den i møder hos jeres dyrlæge. Så nu bliver hunden vejet ved indleveringen og i er altid velkommen til at kommer forbi og få jeres hund vejet.

 

Vi har altid gode og sunde godbidder i butikken, så kik ud. Hvis i ikke allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, så gør det, vi skriver hver gang vi har noget nyt på programmet eller får nye ting i butikken.​

Vi har som noget nyt, indført at alle skal underskrive en samtykkeerklæring når man afleverer sin hund. Dette er blot for at være på forkant med evt. opståede uenigheder om forskellige ting. Det vi gerne vil have jer til at skrive under på er at jeres hund må lege med andre, at den ikke er i løbetid og hvis den evt. kommer det mens den er her, ca. tidpunkt så vi kan holde ekstra øje med den. Flere tæver er næsten umulige at opdage løbetidspunkt. Som det sidste, at evt. dyrlægeregning er på egen regning.

Vi har også lavet nogle permanente regler omkring betaling ved evt. afbud i sidste øjeblik, det kan i læse under priser.Vi har desværre været udsat for, at kunder ringer kort tid før deres hund skal i pension og melder afbud, da vi jo siger nej til rigtig mange, specielt i højsæsonerne og vi skal betale husleje ligesom alle andre, ser vi os nødsaget til ændre på reglerne og stramme lidt op på ting, som for os er naturlige.

Det er vigtigt at i skriver hvor meget jeres hund vejer, da det afhænger af hundens vægt, hvor stor boksen, hunden skal opholde sig i, når den skal spise og sove, skal være. Det skal samtidig understreges at vi fremover ikke har mulighed for at modtage 3 hunde i samme boks, da vi ikke har bokse der er store nok. Vi kan heller ikke modtage 2 hunde i samme boks hvis de vejer over 41 kg, så i sådanne tilfælde må i sætte hundene på slankekur inden opholdet. Det er ikke os der har lavet reglerne, men noget EU har bestemt og vi skal lovmæssigt tilses af en dyrlæge hver 3. måned og fødevarestyrelsen laver tilsyn med at vi overholder reglerne. Vi har forsøgt at spørge om der kan gives dispensation i vores tilfælde, da hundene jo kun er i boksene når de skal spise og sove, resten af tiden har de jo masser af plads til at tumle og løbe på, men det kan der ikke være tale om. Vi håber dog på at reglerne kan blive lidt mere fleksible hen ad vejen, da det hele er så nyt for fødevarestyrelsen, så mon ikke der bliver nogle forbedringer hen ad vejen.

Fredag d. 15 oktober 2010 holdt vi åbent hundehus med pølsevogn, østjyllands bedste pølsemand serverede super hot dogs. Der var rigtig mange der havde valgt at kikke forbi og vi havde en hyggelig og uforglemmelig eftermiddag. Så en stor tak til alle der var med til det.

Butikken er nu åbent for salg af hundeartikler i de åbningstider der er for hundepensionen, men ringer man i forvejen og vi er her åbner vi selvfølgelig butikken. Vi har nu næsten alt hvad man skal bruge til sin hund og vi har også mange gode tilbud bl.a. rustfri skåle til foder og vand, keramik skåle og krukker til opbevaring af sunde godbidder.​

Sæsonen med Kennelhoste er i gang, næsten hele året. Ved du ikke hvad Kennelhoste er, slå det op på nettet, der får du alle de informationer du har brug for. Tag en snak med din dyrlæge om det og sørg for at din hund bliver vaccineret med den nye næsespray mod Kennelhoste. Det er en rigtig god investering, da hunden kan blive smittet hvor som helst og ikke kun hvor mange hunde er samlet, den behøver kun at møde en enkelt hund på den daglige luftetur. Alle de hunde der har fået næsespray, bliver ikke syge eller i hvert fald meget lidt ramt, så for hundens og vores skyld, sørg for den har fået næsespray inden den kommer. Vi snakker jævnligt med vores lokale dyrlæge om de vacciner der er vigtige for hunden og han anbefaler at hunde der tit er sammen med andre skal vaccineres mod kennelhoste, men det er bedst at få vaccinationen tre uger før, da næsesprayen er en levende vaccine, som kan give smitte til andre hunde. Men det er jo bare at få det gjort ved det årlige besøg, da vaccinationen virker et helt år.

Vores tilsynsførende dyrlæge har skrevet en skrivelse om Kennelhoste, den kan du læse på siden under Hundens ophold.

Hold dig opdateret omkring Kennelhoste, det er som Influenza, der kommer hele tiden nye virus og dermed også nye vacciner. Kennelhoste er ikke farligt, men det smitter bare igennem luften og er meget svær at komme af med når den først er her. Hvis hundens immumforsvar er svækket, kan der støde andre sygdomme til, som f.eks. lungebetændelse m.m. som kræver dyrlægebehandling. Regningen fra dyrlægen kommer så oven i opholdet, så forbyggelse er billigere.​​

Feldballe Hundepension | Ebeltoftvej 64, Feldballe | 8410 Rønde | Mobil: 28 29 19 49

​Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook